Hygiënische Zuigerpompen CSF

De zuigerpomp is zeer geschikt voor het verpompen van visceuze producten, zoals speculaasdeeg, kokosvulling, fruitvulling, ontbijtkoek, pudding etc. Vullingen met stukjes tot ± 2 cm of met kwetsbare producten zoals kersen, pinda's, harde stukjes chocolade, stukjes appel, rozijnen en krenten worden door deze zuigerpomp moeiteloos verpompt.WERKING

De zuigerpomp wordt aangedreven door een luchtmotor middels perslucht. Het principe is te vergelijken met een fietspomp.
Daar waar meer kracht noodzakelijk is wordt gekozen voor een grote luchtmotor en daar waar het product makkelijker te verpompen is maar waar capaciteit het belangrijkste is, kan worden gekozen voor een grotere pomp en een kleinere luchtmotor. Uiteraard kan de pomp worden aangepast op de wensen van de gebruiker en geoptimaliseerd worden voor de toepassing.

 

EXECUTIONS

PA Food:
Zuigerpomp PA - CSF

Sanitaire pistonpompen met dubbel effect in verschillende configuraties naargelang het te verpompen product. Alternerende motor met schuifregister., gemakkelijk te demonteren voor inspectie en reiniging. In Inox 304/316 zowel intern als extern gepolijst. Rubber of Teflon glijstuk voor de zuiger.

 

 

 

 

 

PA Industry:

Zuigerpomp PA -CSF

Industriële pistonpompen met dubbel effect in verschillende configuraties naargelang het te verpompen product of pasta. Alternerende motor met schuifregister., gemakkelijk te demonteren voor inspectie en reiniging. In Inox 304/316L, aluminium, verzinkt staal. Teflon glijstuk voor de zuiger.
Verschroefde koppelstukken (M/V) Voor viskeuze producten zoals lijmen, verven, harsen, enz.

 

 

 

 

PAR lichte uitvoering:
Zuigerpomp PAR - CSFIndustriële zuigerpomp in lichtere uitvoering voor minder veeleisende applicaties. Dubbelwerkende motor met terugkeer dmv een veer. In INOX 314, 316, aluminium en verzinkt staal. Verschroefde koppelstukken met gasdraad.

 

 

 

 

 

 

PA AP: 
Zuigerpomp PA AP - CSFIndustriële zuigerpomp in lichtere uitvoering voor minder veeleisende applicaties. Dubbelwerkende motor met terugkeer dmv een veer. In INOX 314, 316, aluminium en verzinkt staal. Verschroefde koppelstukken met gasdraad.

 

 

 

 

 

 

brochure CSF - zuiferpompen