Hygiënische Wormpompen CSF

Wormpompen zijn bij uitstek geschikt voor het verpompen van moeilijke vloeistoffen. Dat wil zeggen, moeilijk stromend, niet-vloeibaar, zeer viskeus of schurende vloeistoffen. Er is een uitgebreide keuze in materialen, waardoor de toepasbaarheid ten opzichte van type vloeistoffen bijna oneindig zijn.


DIVERSE UITVOERINGEN


MAE-serie:

Wormpomp MAE _ CSFPompen met een grote aanzuigkamer voor de voedingsindustrie, specifiek voor sanitaire/hygiënische toepassingen. Alle onderdelen in aanraking met het product zijn in gesatineerd of glanzend RVS Deze monobloc pomp heeft een directe koppeling met de motor en daardoor zijn de afmetingen compact.

MAN-serie:

Wormpomp MAN_CSFPompen met een grote aanzuigkamer voor de voedingsindustrie, specifiek voor sanitaire/hygiënische toepassingen. Het concept met onafhankelijke koppeling maakt snelle inspectie mogelijk zonder de support of de motor te demonteren.

 

MIE-serie:

Wormpomp MIE-CSFDeze pompen voor industrieel gebruik zijn voorzien van flensaansluitingen voor zware toepassingen. De aanzuigkamer en de uitgang kunnen in RVS of in gietijzer zijn. De draaiende onderdelen zijn steeds in INOX. Deze monoblokpomp met directe koppeling is compact en economisch.

 

MIN-serie:

Wormpomp MIN-CSFDeze pompen voor industrieel gebruik zijn voorzien van flensaansluitingen voor zware toepassingen. De aanzuigkamer en de uitgang kunnen in RVS of in gietijzer zijn. De draaiende onderdelen zijn steeds in INOX. Het concept met onafhankelijke koppeling maakt snelle inspectie mogelijk zonder de support of de motor te demonteren.

MCE-serie:
Wormpomp MCE-CSFWormpomp met coaxiale trechter/hopper voorzien van een Archimedes schroef voor transport van visceuze producten. Deze monobloc pomp heeft een directe koppeling met de motor en daardoor zijn de afmetingen compact. Met het deksel voor de trechter kan deze pomp ook ingezet worden in dezelfde toepassingen als de MAE en MAN types.

 

MCN-serie:

Wormpomp MCN-CSFWormpomp met coaxiale trechter voorzien van een Archimedes schroef voor transport van visceuze producten. Het concept met onafhankelijke koppeling maakt snelle inspectie mogelijk zonder de support of de motor te demonteren. Met het deksel voor de trechter kan deze pomp ook ingezet worden in dezelfde toepassingen als de MAE en MAN types.

MCRN-serie:

Wormpomp MCRN-CSFWormpomp met coaxiale trechter voorzien van een Archimedes schroef voor transport van visceuze producten. De brekeras boven de schroef zorgt ervoor dat grotere stukken product niet of de schroef blijven liggen. Het concept met onafhankelijke koppeling maakt snelle inspectie mogelijk zonder de support of de motor te demonteren. Met het deksel voor de trechter kan deze pomp ook ingezet worden in dezelfde toepassingen als de MAE en MAN types.

MAV-serie
Verticale wormpomp MAV-CSFDe volumetrische pompen met verticale schroefas zijn voorzien voor opstelling waarbij de aanzuigmond is ondergedompeld in het product. Deze pompen zijn geschikt voor het ledigen van kuipen en vaten.


 

brochure CSF wormpompen 

DIVERSE OPTIES

Er zijn diverse opties mogelijk voor de centrifugaalpompen, zoals trolleys,schakelkasten, beveiliging tegen droogloop, by-pass, enz....