Testing en R&D

TESTEN en R&D

Bij Jongia zijn ervaren procestechnologen in dienst. Ook beschikken we over volledig uitgeruste test- en R&D-faciliteiten. Ons aanbod:

JONGIA Fluid Flow 01

- Consultancy en advies van experts
- Intern testlaboratorium
- Belasting- en duurproeven op aan slijtage onderhevige
componenten
- Testapparutuur voor verhuur

We ontwikkelen prototypes voor het testen van nieuwe roerders en mixers, zodat we de bestaande apparaten van Jongia nog verder kunnen verbeteren.

TESTEN en OPTIMALISTATIE

U kunt de R & D faciliteiten van Jongia gebruiken voor het testen van roerders en voor productverificatie. Nieuwe technologieën waarvoor innovatieve apparatuur benodigd is worden getest in ons laboratorium. Processen kunnen op schaal worden gesimuleerd, zodat de meest geschikte oplossing op productieschaal kan worden bepaald. We hebben een huurprogramma opgezet, waarmee procestechnologen een proces kunnen optimaliseren voordat wordt overgegaan tot aankoop. U kunt verschillende testunits van ons huren, bijvoorbeeld als:

Mengcapaciteit nodig is voor het ontwikkelen van een nieuw proces, of
Als een nieuwe productietechniek moet worden gevalideerd gedurende een bepaalde periode.
De testresultaten worden gebruikt voor het opschalen van de apparatuur naar productiegrootte.

VERBETERING van MENGPROCESSEN

Met behulp van onze testfaciliteiten op schaal kunnen we de mengtechnieken van onze klanten optimaliseren, zodat de best mogelijke resultaten kunnen worden gegarandeerd. In nauwe samenwerking met ons R&D-team hebben klanten procesverbeteringen kunnen realiseren in bijvoorbeeld:

Het aanmaken van consumptie-ijs premix en de opslag van consumptie-ijs
Het rehydrateren van gist
Verder heeft de input van Jongia een aanzienlijke bijgedrage betekend in de ontwikkeling van het productieproces van waterhoudende verf en diepgekoeld vruchtensap. Enkele andere succesvolle projecten zijn de unieke begassende roerder en de recent ontwikkelde vacuümpoederintrekinstallatie.