RODELTA

Productoverzicht

Onder de rubriek RODELTA vindt U het gehele aanbod. Uiteraard kan elk pomptype klantspecifiek worden geëngineerd en geproduceerd. Mocht u op zoek zijn naar een pomptype per markt dan kunt u in het menu uw keuze maken.

RODELTA beschikt over de technologie en levert service voor de pompen die voorheen door SULZER Pompen Benelux zijn geleverd.

Wilt u meer informatie over een pomptype neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Download hier onze folder (EN)

De historie van Rodelta gaat terug tot 1946. Toen werd het bedrijf opgericht onder de naam Pompenfabriek Delta NV. In 1971 werd het bedrijf overgenomen door Sulzer Pumps. Een volgende overname diende zich aan in 1997. Vanaf dat moment sierde de naam VDA Pompen de gevel van het Hengelose pand. In 2007 kreeg het bedrijf haar huidige naam, Rodelta Pumps International BV. Wat in al die jaren niet veranderde was de kwaliteit en duurzaamheid van onze pompen. Ter illustratie, Rodelta pompen met een standtijd van meer dan 25 jaar zijn geen uitzondering. Integendeel zelfs. En dat is nu precies wat we bedoelen met ‘de kracht van bewezen technologie’.

Download de HIER de "Company Brochure"