OMAC Hygiënische lobbenpompen

Door nauwe samenwerking met Flowcomm Benelux kan DTA opnieuw het pompengamma van OMAC aanbieden.  De lobbenpompen van OMAC zijn gerenommeerd omwill van hun zeer sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

 

 

 

DIVERSE UITVOERINGEN

     B-serie

Omac Lobbenpomp serie B

Modulair ontwerp lobbenpomp, compact en zeer robuust uitgevoerd. Dubbele conische lagers. Extreem lage toleranties mogelijk voor een optimaal rendement zonder risico voor product contaminatie.


brochure

 

 

BA/BB-serie

Omac lobbenpomp BA-BBDeze afgeleide van het serie'B' pomptype behoudt de prestaties en betrouwbaarheid hiervan, maar is aangepast om beter te voldoen aan eisen inzake CIP. De serie BB-BA pompen beantwoorden inzake design, afwerking van de oppervlakken en elastomeren aan de 3A norm en krijgen dan ook dit certificaat mee.

brochure 

EHEDG Certificaat

             BE-serie

Omac Lobbenpomp serie BE

Afgeleid van de B-serie lobbenpompen, ontworpen als monoblok pomp waarbij de aandrijfunit middels een IEC norm flens direct op de pomp bevestigd wordt. Het BE type is bedoeld als goedkoper alternatief voor de minder veel eisende applicaties waarbij een hoge hygiënische standaard belangrijk is.


brochure 

EHEDG Certificaat

 

 

CF-serie

Omac lobbenpomp serie F-BF

De BF serie lobbenpompen heeft dezelfde eigenschappen en prestaties als de B serie. Is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van reinigbaarheid en resistentie ten behoeve van de voedsel- en farmaceutische industrie.


brochure 

                                                     Bekijk het EHEDG certificaat

 

      C/CF-serie

Omac lobbenpomp serie C-CF

De serie C en CF pompen zijn ontworpen met het oog op de hoogste standaard inzake hygiëne. Ze zijn gemakkelijk te spoelen waardor het verbruik van water en chemicaliën gereduceerd wordt. Deze pompen krijgen zowel het EHEDG als het 3A certificaat.

 

brochure 

                                                      
Bekijk het EHEDG certificaat