Textiel in de kijker...

logor95002De opgedane ervaring met de succesvolle R9500 grijperweefmachine is nu gebundeld in de R9500-2.  Deze machine biedt naast haar compactheid en kenmerkende versaltiliteit  een verbeterde ergonomie, een lager energieverbruik en langere levensduur van de onderdelen.   Vraag ons om meer informatie!

lievendewaele@dta-indsutrial.be

Nieuwe zaakvoerder bij D T A

Vanaf 1 Januari 2020 is de hr. Bernard Callens de nieuwe zaakvoerder/eigenaar van Dewaele Technical Agencies nv. Hij is negen jaar in dienst bij DTA als verantwoordelijke voor de afdeling ¨Pompen-Ventielen-Mengers" en heeft de vennootschap overgenomen van Lieven Dewaele die na veertig jaar dienst verder blijft samenwerken en verantwoordelijk blijft voor de contacten in de textielsector en voor marketing in het algemeen. Bernard Callens volgt naast het algemeen beheer verder zijn technisch-commerciële activiteiten voor de afdeling PVM-afdeling verder op. Alle medewerkers van het bedrijf blijven hun functie behouden.

ITEMATECH - ITEMA en PANTER samen voor technische weefsels

Kort voor ITMA 2019 nam ITEMA de collega constructeur - gespecialiseerd in weefmachines voor heel speciale toepassingen-  PANTER PTMT  over.

Het bestaande gamma van ITEMA werd hierdoor uitgebreid met de Hercules grijperweefmachine voor zware weefsels tot 5500 mm breed en met de UNIRAP ééngrijpermachine voor het vlak en torsieloos weven van tapes en bandjes als inslag.

Specifiek voor de markt van technisch doek biedt ITEMA onder de merknaam ITEMATECH nu de machines aan van het vroegere Panter PTMT alsook de gekende projectielweefmachine P7300HP en gespecialiseerde verzie van de R9500² grijpermachine.

TWEE JAAR GARANTIE met QRP certificaat

QRP logoMet de lancering van De R9500 grijperweefmachines heeft ITEMA een eigen interne certifiering in leven geroepen.  Het QRP certificaat staat voor "Quality", "Reliabilty" en "Performance".Alle machines die bij ITEMA gebouwd worden en die het QRP certificaat meekrijgen genieten dan ook van een garantie van 24 maanden.

 

De R9500 machine is de eerste machine die met QRP certificaat - en dus met 24 maanden garantie - geleverd wordt.

ITEMA en Technische Weefsels

Met de R9500 grijperweefmachine begeeft ITEMA zich resoluut op het domein van de technische weefsels.  Het hele concept maakt van de R9500 een uitermate geschikte machine voor het weven van technisch doek zowel met natuurlijke - als met synthetische garens. 

Lees in dit artikel waarom (klik hier).