Textiel in de kijker...

logor95002De opgedane ervaring met de succesvolle R9500 grijperweefmachine is nu gebundeld in de R9500-2.  Deze machine biedt naast haar compactheid en kenmerkende versaltiliteit  een verbeterde ergonomie, een lager energieverbruik en langere levensduur van de onderdelen.   Vraag ons om meer informatie!

lievendewaele@dta-indsutrial.be

Gezien op TECHTEXTIL 2015

Een aantal van onze constructeurs was aanwezig op TECHTEXTIL 2015 in Frankfurt.  Op dze zeer druk bezochte beurs toonden ze een aantal nieuwe machines en installaties. met een bekopt overzicht geven wij U wat meer informatie. 

"Gezien op TECHTEXTIL 2015" »

R9500 machines in Belgiƫ

Sinds eind 2013 zijn reeds een tiental R9500 grijperweefmachines van ITEMA op de Belgische markt geleverd.  De vlotte indienstelling en de grote efficiëntie, ook bij hoge toerentallen, vallen bij de klanten in de smaak. 

TWEE JAAR GARANTIE met QRP certificaat

QRP logoMet de lancering van De R9500 grijperweefmachines heeft ITEMA een eigen interne certifiering in leven geroepen.  Het QRP certificaat staat voor "Quality", "Reliabilty" en "Performance".Alle machines die bij ITEMA gebouwd worden en die het QRP certificaat meekrijgen genieten dan ook van een garantie van 24 maanden.

 

De R9500 machine is de eerste machine die met QRP certificaat - en dus met 24 maanden garantie - geleverd wordt.

ITEMA en Technische Weefsels

Met de R9500 grijperweefmachine begeeft ITEMA zich resoluut op het domein van de technische weefsels.  Het hele concept maakt van de R9500 een uitermate geschikte machine voor het weven van technisch doek zowel met natuurlijke - als met synthetische garens. 

Lees in dit artikel waarom (klik hier).