MONTI MAC - Automatische confectiemachines

MONTI MAC Srl.                                     

Via Repubblica 11
I - 22075 LURATE CACCIVIO (CO)
I T A L I Ë

T: +39 031 39 0655
F: +39 031 39 0095
URL: www.montimac.it

Monti levert:

  • Machines en installaties voor het aaneennaaien van weefsels en breigoed aan de ingang van afwerkingslijnen.
  • Vol- en halfautomatische confectielijnen voor witgoed en badlinnen.
  • Installaties voor het dwarssnijden van technische weefsels (glas, aramide, gecoat doek)


MONTI MAC bouwt zelf industriële naaimachines, maar integreert deze machine ook in volledig automatische confectielijnen voor witgoed en badlinnen.

In de meubelstofsector is MONTI gekend als leverancier van installaties waarbij op volautomatische manier weefselrollen van 50 tot 60 meter lengte aan elkaar worden genaaid voor het continu invoeren in finishinginstallaties.

Ook op het domein van technische weefsels is MONTI MAC gekend voor zijn installaties voor onder meer het dwarssnijden van substraten op basis van glasvezel, aramide- en koolstofvezels.

MONTI MAC nam het gamma van het ter ziele gegane ELCU SUD over en levert zowel de machines van het vroeger ELCU als de onderdelen ervoor.

Agent voor België

 

Automatische assemblage van brede weefsels en non-woovens

MONTI MAC heeft reeds enkele automatische assemblage lijnen voor het aan elkaar naaien van brede stroken weefsel of non-wooven.  Twee tot drie weefselstroken worden in de breedte aan elkaar gestikt aan hoge snelheid.  Op die manier wordt de originele weefselbreedte verdubbeld of verdrievoudigd.  Deze installatie vinden hun toepassing voor geotextiel of building textieltoepassingen.

Lees meer over deze installaties