Mixproof afsluiters

De mixproof afsluiter is ontworpen voor het gescheiden houden van twee verschillende vloeistoffen, evenals het voorkomen van verontreiniging met een niet-sanitaire vloeistof. Het toepassen van mixproof afsluiters bij het fabrieksontwerp zorgt voor een afname van het aantal enkelzittingafsluiters waardoor er minder fabrieksruimte nodig is. Hierdoor is ook de automatisering efficiënter.

KENMERKEN

De afsluiterhuizen worden uit één stuk massief RVS vervaardigd. Mede hierdoor zijn de afsluiters zeer robuust en bestand tegen grote krachten en temperatuurschommelingen
Materiaal in contact met het product: AISI 316L
Afwerking is standaard 0,8 micron, tot 0,2 micron is mogelijk op verzoek
Aansluitingen DN40 t/m DN100: DIN, SMS, IDF, BS(RJT), ISO, Tri-Clamp, Flenzen (diverse andere mogelijkheden op verzoek)
Maximale werkdruk: 10 bar
Minimale werkdruk: volledig vacuüm
Maximale producttemperatuur: 140°C
Minimale producttemperatuur: -10°C
Alle pakkingen in contact met het product zijn volgens FDA: EPDM, Viton®, Siliconen, NBR, PTFE
alle oppervlakken in contact met het product hebben een afwerking van Ra0.8μm, andere ruwheidswaarden zijn mogelijk op verzoek

DIVERSE UITVOERINGEN


Type ZAW:
De ZAW lekdetectie afsluiter heeft een dubbele o-ring met daartussen een lekkamer. Bij lekkage wordt het product via een externe afsluiter naar buiten gevoerd. Tevens dienen de externe afsluiters om middels CIP te kunnen reinigen. Belangrijke kenmerken: Zeer economische oplossing voor eenvoudige mixproofsituaties, ongevoelig voor waterslag in de bovenste poort en alle elastomeren zijn door de FDA goedgekeurd.

Download de brochure

 

Type B925: 

 

De B925 is ontworpen voor de meest veeleisende applicaties. De afsluiter is volledig gebalanceerd en heeft standaard een seatlift voor de onderste- en bovenste spindel.
Belangrijke kenmerken: Schakelt op 4 bar luchtdruk, 35% besparing op energie en alle elastomeren zijn door de FDA goedgekeurd.

Download de brochure

Bekijk het EHEDG certificaat

 

Type B935: 

Mixproof ventielDe Tankbodemafsluiter B935 is ontworpen voor de meest veeleisende applicaties. De afsluiter is volledig gebalanceerd en heeft standaard een seatlift voor de onderste- en bovenste spindel.
Belangrijke kenmerken: Schakelt op 4 bar luchtdruk, 35% besparing op energie en alle elastomeren zijn door de FDA goedgekeurd.

 

 

 

Download de brochure

brochure