Hygiënische mixers

Euromixers bouwt hygiënische mixers in roestvrij staal op vraag van de phamaceutische en cosmetische industrie. Ook speciale uitvoeringen volgens de specifieke eisen van de klant horen tot de mogelijkheden.

Met een standaard tri-clamp kunnen onze mixers op het mengvat bevestigd worden.  Hierdoor wordt de mixer gemakkelijk verplaatsbaar.

We hebben ook oplossingen met afneembare aandrijving. Hier kan de roer-as en het roerelement vast op de mengtank bevestigd blijven terwijl enkel de aandrijvingsunit verplaatst wordt.

 

Verplaatsbare hygiënische menger

Onze roestvrijstalen mixers zijn ontworpen voor de pharmaceutische industrie en om in clean rooms te werken.  Alle elementen zijn vervaardigd in of afgeschermd met roestvrij staal. Ze kunnen voorzien worden van trappenloze snelheidsregeling voor instelbare en repetitieve opdrachten.

WERKING

De roeras kan zonder werktuigen verwijderd worden. Een speciaal ontworpen positieve klem zorgt hiervoor. Veiligheidsschakelaars maken dat de menger niet in werking gesteld wordt wanneer de roerelementen niet correct gepositioneerd zijn of terwijl er afschermingen open staan. Wij bouwen mengers volgens uw specifieke aanvraag.