Lowara Xylem

 

 

DTA is dé regionale verdeler voor Lowara (a Xylem brand), waar kwaliteit één van de kernwoorden is in de hele werking van het bedrijf. Al 40 jaar produceert Lowara pompen voor diverse sectoren waarbij watertransport centraal staat. Geavanceerde pompsturing- en regelsystemen zorgen voor een veilig, betrouwbaar en zuinig waterverbruik.

Alle pompen van Lowara zijn uitgerust met SMP of  PLM motor met efficiëntie klasse IE2.  Kijk hieronder voor meer informatie.

Interesse?

De nieuwe Lowara IE2 elektromotoren staan voor u klaar!

Energy Efficient Elektromotoren vormen het aandrijvend hart voor het overgrote deel van ons pompprogramma en wijzigingen door de nieuwe EU richtlijn hebben geleid tot een aantal verbeteringen aan onze elektromotoren.
De nieuwe richtlijn komt voort uit het EU MEPS plan - European Minimum Energy Performance Standard. Hierin worden minimale of drempelwaarden gesteld aan de efficiency van elektromotoren welke in Europa verkocht en toegepast worden. Het doel van dit plan is om het energie verbruik en de negatieve invloed op ons milieu sterk te reduceren.

Download hier de brochure over het belang van de IE2-richtlijn  in het LOWARA programma.


             EENTRAPSPOMPEN 

Lowara Centrifugaalpompen

 

       MEERTRAPSPOMPEN

Lowara Meertrapspompen

     DRUKVERHOGINGSGROEP

Lowara Drukverhogingsgroep

        DOMPELPOMPEN

Dompelpompen Lowara

          BRONPOMPEN

Bronpompen Lowara

         POMPSTURING

Lowara Pompsturing


 

Wat kan XYLEM voor U betekenen?