JONGIA Roerwerken & Mengers

Het leverprogramma van Jongia bestaat uit een grote verscheidenheid aan industriële roerders en mengers. Onze apparatuur wordt wereldwijd geleverd.

Het vinden van een goede balans tussen prijs en kwaliteit is voor Jongia van cruciaal belang tijdens elke fase van het engineering-, productie-, installatie- leveringsproces. Dankzij de modulaire opbouw kunnen we concurrerende prijzen en korte levertijden garanderen.

Het vakmanschap van Jongia is ongeëvenaard. Dit betekent dat u duurzame apparatuur van een hoge kwaliteit kunt verwachten. De levensduur van een Jongia mixers is vaak meer dan 30 jaar. Hoge operationele betrouwbaarheid wordt dankzij deze unieke duurzaamheid gewaarborgd. Ook worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden tot een minimum beperkt. Dit betekent lage eigendomskosten. De afdeling After Sales en Service biedt de beste technische ondersteuning en uitstekend advies, zodat de menginstallaties van onze klanten optimaal blijven functioneren.

Jongia Test lab

Bernard Callens (DTA) en Ir. Erik Brouwers van Jongia in het labo van Jongia tijdens het uitvoeren van viscositeitsmetingen op te mengen materiaal voor een klant.