Jongia In-line mengers

De inline mixers van Jongia zijn zeer efficiënt en zijn goedkoop in gebruik. Er zijn een groot aantal verschillende constructies verkrijgbaar, die op allerlei manieren kunnen worden aangesloten. Ook kunnen de inline mixers van Jongia van verschillende materiaalsoorten worden gebouwd, zoals roestvrijstaal, koolstofstaal, enz.

Dynamische In-line mixers

Jongia's dynamische inline mixer garandeert een zeer intensief mengproces terwijl tegelijkertijd zeer korte retentietijden worden verwezenlijkt. Dit betekent dat in zeer korte tijd kleine hoeveelheden additieven kunnen worden toegevoegd aan een relatief hoge, continue processtroom.

Deze dynamische inline mixer is met name een goede oplossing als een component of ingrediënt moet worden toegevoegd vlak voor de volgende stap in het proces, of voordat het afvullen plaatsvindt.

 

Poederoplosapparatuur

U wilt poeders homogeen oplossen in vloeistoffen? Jongia beschikt over efficiënte poederoplosinstallaties (van het type JS), die zowel handmatig als automatisch kunnen worden bediend. De effectieve, sanitaire jetmixer vormt de basis van de poederoplosapparatuur. Deze jetmixer bevat geen bewegende delen. Afhankelijk van de ingrediënten, de stromingskenmerken van het poeder en de gewenste concentratie kan de installatie inline of middels rondpompen worden bediend.