In de kijker...

Nieuwe zaakvoerder bij D T A

Vanaf 1 Januari 2020 is de hr. Bernard Callens de nieuwe zaakvoerder/eigenaar van Dewaele Technical Agencies nv. Hij is negen jaar in dienst bij DTA als verantwoordelijke voor de afdeling ¨Pompen-Ventielen-Mengers" en heeft de vennootschap overgenomen van Lieven Dewaele die na veertig jaar dienst verder blijft samenwerken en verantwoordelijk blijft voor de contacten in de textielsector en voor marketing in het algemeen. Bernard Callens volgt naast het algemeen beheer verder zijn technisch-commerciële activiteiten voor de afdeling PVM-afdeling verder op. Alle medewerkers van het bedrijf blijven hun functie behouden.

Zeoliet rotorconcentrator voor rendabele naverbranding

Voor het zuiveren van rookgassen met relatief lage concentraties aan solventen en een groot debiet, wordt de rotorconcentrator ingeschakeld in combinatie met thermische naverbranding.

Bij deze toepassing zou de rechtstreekse verbranding van VOS'en een te grote energietoevoer vereisen. Daarom wordt de concentratie van de te neutraliseren stoffen opgebouwd in de rotorconcentrator.

Bekijk hier de presentatie over de rotorconcentrator. »