In de kijker...

Nieuwe zaakvoerder bij D T A

Vanaf 1 Januari 2020 is de hr. Bernard Callens de nieuwe zaakvoerder/eigenaar van Dewaele Technical Agencies nv. Hij is negen jaar in dienst bij DTA als verantwoordelijke voor de afdeling ¨Pompen-Ventielen-Mengers" en heeft de vennootschap overgenomen van Lieven Dewaele die na veertig jaar dienst verder blijft samenwerken en verantwoordelijk blijft voor de contacten in de textielsector en voor marketing in het algemeen. Bernard Callens volgt naast het algemeen beheer zijn technisch-commerciële activiteiten voor de afdeling PVM-afdeling verder op. Alle medewerkers van het bedrijf blijven hun functie behouden.

Roerwerken voor IBC's

DTA verdeelt de economische en ergonomische mengers van EUROMIXERS.
Elke IBC-mixers is voorzien van handige inserts voor plaatsing met behulp van en heftruck.  Onze IBC mixers kunnen voorzien worden van een of twee vloeistoftoevoer(en) en/of een toevoer voor poeders/korrels.  Met een dergelijke IBC-mixer maakt U van de goedkope IBC een volwaardig industrieel roerwerk!
Ze bestaan met elektrische motor of met pneumatische motor!

Vraag ons om meer informatie.

of klik hier voor de brochure

CSF INOX bij D T A

Vanaf nu vindt U bij D T A het aanbod van hoogwaardige RVS pompen van CSF INOX.
Deze Italiaanse topconstructeur levert centrifugaal pompen en zuigerpompen.  Ook flexibele waaierpompen en wormpompen maken deel uit van het gamma

Contacteer ons voor meer informatie!

OMAC LOBBENPOMPEN

Opnieuw te verkrijgen via DTA, De OMAC lobbenpompen, al dan niet voorzien van EHEDG certificaat