Hygiënische centrifugaalpompen CSF

 

 

 

De centrifugaalpomp is één van de meest gebruikte pompen bij processen waarbij er vloeistof wordt getransporteerd zonder druk toe te voegen. Naast de procesindustrie wordt deze pomp ook toegepast bij de winning en zuivering van drinkwater en de verwerking van afvalwater.


DIVERSE UITVOERINGEN


CS/CSX serie:

Centrifugaalmpomp CS-CSX CSFZeer efficiënte centrifugaalpomp met een laag geluidsniveau.
Specifiek voor de voedingsindustrie, de pharmacie en cosmetica. Capaciteit van 0 tot 500 M3/h. Druk tot 100 Mwk.
Grote modulariteits, dus gemak van inspectie en reiniging. Indien nodg kunnen speciale werkmaterialen ingezet worden: Hastelloy, Sanicro, Duplex 

brochure 

CSA/ASH serie: 

Centrifugaalpomp CS/ASH  - CSFCSA/ASH is gebaseerd op de CS/CSX versie maar aangepaste om te voldoen aan de 3A en EHEDG normen. Dit type is dus zeer specifiek voor voeding en pharmacie geschikt

brochure 
                                                  Bekijk het EHEDG certificaat

 

CSK Serie: 
Centrifugaalpomp CSK - CSFSerie modulaire centrifugaalpompen, met een brede capaciteit.  De toepassingen zijn deze als voor de types CS/CSX, maar met een groter vermogen, tot 30 kW

brochure CSF - CSK 

 

 

 

CSM serie:

Centrifugaalpomp CSM - CSFMultistage pomp gebaseerd op de CS serie. Tot 4 trappen maximaal.

 

brochure CSF - CSM 

 

 

CR serie:

Centrifugaalpomp CR - CSFVoor transport van product met vaste delen en/of voor viskeuze producten. Ontworpen voor zo minimaal mogelijke productbeschadiging. Heeft de gemengde karakteristieken van een centrifugaalpomp en een wormpomp.

brichure CSF - CM 

 

CL serie: 
Centrifugaalpomp CL/CLC  - CSFMonoblokpomp met  waaier met drie open bladen, voor minimale productbeschadiging. Makkelijk toegankelijk voor visuele inspectie en onderhoud.

brichure CSF - CM 

 

CLC serie:
Centrifugaalpomp CLC - CSFMonoblokpomp met  waaier met drie open of  gesloten bladen en drie tegenbladen voor het pompen en opkloppen met optimale efficiëntie. Gemakkelijk toegankelijk voor visuele inspectie.

brochure CSF - CLC 

 

CV serie: 
Centrifugaalpomp CV - CSFOntworpen voor drukken van 40 to 80 Mwk. Toepassing o.a. voor CIP of filtratie.

brochure CSF - CV2 

 

 

DIVERSE OPTIES

CSF Inox accesoires

 

Er zijn diverse opties mogelijk voor de centrifugaalpompen, zoals trolleys en schakelkasten, droogloopbeveiliging, by-pass, enz.