Heavy Duty Mixers

Euromixers top entry mengers en mixers bieden prijsgunstige oplossingen voor een brede waaier van industriële toepassingen. Motoren, asdiameters, snelheden en impellerconfirguraties worden individueel berekend voor optimale performantie.

Kenmerken van onze toestellen:

  • Lage opbouwhoogte, compact en robuust ontwerp
  • Standaard motoren
  • Vermogens tussen 0,25 en 15 kW
  • Reductiekasten met 'holle as' concept garanderen een perfecte uitlijning van de roeras
  • Motoren met een Service Factor van minimum 1,5 staan borg voor een lange onderhoudsvrije levensduur
  • Bevestigingsflensen in verschillende uitvoeringen

TERA Top Entry Mixers

De TERA uitvoering is voorzien van een een vlakgeplaatste motor met reductiekast in functie van plaatsbesparing in de hoogte.

De TERA industriële vloeistofmengers worden gebouwd in functie van de behoefte van de klant op basis van standaard elementen. De motor, reductiekast, roer-as en roerelement worden gedimensioneerd voor een optimaal resultaat.

De vermogensn liggen tussen 0,25 en 15 kW.  De TERA uitvoering is geschikt voor (naargelang de uitvoering) tanks met inhoud tussen 25 en 60.000 liter.

Heavy Duty EM uitvoering

EM - Top Entry vloeistofmengers met dubbele of direvoudige reductiekast met parallelle assen en heliocoïdale tandwielen leveren een assnelheid tussen 2 en 1.000 tpm.  De tandwielen zijn speciaal gehard voor hoge betrouwbaarheid en laag geluidsniveau.

Wij berekenen graag voor u de optimale configuratie van het gepaste roerwerk voor uw applicatie.

Impellers

Naargelang de toepassingen en de te mengen of te dispergeren producten kiest euromixers voor het optimale roerelement. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk: 2- en 3-bladige marine schroeven, klapschroeven, dispergeerschijven, turbines, rushtonschroeven...