GIOVANELLI

GIOVANELLI OFFICINE S.A.S

Via Salvatore Quasimodo, 25
I - 20025
LEGNANO MILANO
Italië
T: +39 0331 57 7373
URL: http:// www.giovanelli.com

Het familiebedrijf GIOVANELLI werd opgericht in 1917 en is sindsdien actief als toeleverancier en problemsolver voor de textielindustrie.

Het programma omvat onder meer:

  • Warp- en scheermolens voor de weverij
  • Scheer - en warprekken (ook voor technisch textiel)
  • Opwikkelaars, batching motions
  • Inspectietafels

 

Sectionele scheermachines

Giovanelli heeft een jarenlange ervaring in de bouw van sectionele scheermachines voor kettingbomen.  Mee met de recente ontwikkelingen in het Europese textiel levert dze constructeur ook machines voor het scheren van technische garens en voor technisch doek en zelfs op grote breedte (tot 550 cm)  is Giovanelli een ernstig alternatief.

Scheerrekken

Met een uitgebreide ervaring inzake de bouw van scheermolens en vooral met de recente ontwikelingen inzake technische weefsels biedt Giovanelli economische oplossingen voor aangepaste scheerrekken.  Zowel voor afwikkelen 'à la défilé' of 'à la déroulé" zijn er geschikte oplossingen, voorzien van negatieve of positieve remsystemen.

Stapelrekken / Paternosterrekken

Giovanelli bouwt - op maat - paterniosterrekken voor het georganiseerd opslaan van weefbomen, doekrollen, schachtenpaketten, drukcilinders, enz...

De PLC sturing maakt het mogelijk de opslagplaats in het rek te registreren om later het gewenste materiaal snel terug te vinden en naar de losplaats te brengen.