GAMI Toebehoren / Accessoires

Naast de tempereer- en  enrobeermachines, smzelttans en koeltunnels biedt GAMI nog een reeks accessoires voor het enroberen, overtrekken met glazuur of chocolade, draaitafels en hulpstukken voor decoratieve doeleinden.

NT260 Enrobeerband

Deze enrobeerband met regelbare snelheid kan gecombineerd worden met de T260 en R300 machines.  De band bestaat uit een elektrisch aangedreven RVS wiremesh band op een verreidbare voet.  Het teostel kan gemakkelijk gereinigd worden en kan opgeklapt worden voor plaatsbesparende opslag. Er is voorzien in een trilunit voor het verwijderen vanluchtbellen en een inrichting voor het afsnijden van uitlopers.

Werkbreedte: 250 mm.

Versie NT260S: met blaasinrichting.

 

datasheet

Klik hier voor de datasheet

NRDIZ - Enrobeerband

Deze enrobeerband met regelbare snelheid kan geconbineerd worden met de DIVA 12 Tempereuse. De band bestaat uit een elektrisch aangedreven RVS wiremesh band op een verreidbare voet. Het toestel kan gemakkelijk gereinigd worden en kan opgeklapt worden voor plaatsbesparende opslag. Er is voorzien in een trilunit voor het verwijderen van luchtbellen en een inrichting voor het afsnijden van uitlopers.

Werkbreedte: 200 mm.

Blaasinrichting inbegrepen

brochure

 

   Download hier de brochure

 

 

NR400S - Enrobeerband

Deze enrobeerband met regelbare snelheid kan geconbineerd worden met de DIVA 25 Tempereuse. De band bestaat uit een elektrisch aangedreven RVS wiremesh band op een verreidbare voet. Het toestel kan gemakkelijk gereinigd worden en kan opgeklapt worden voor plaatsbesparende opslag. Er is voorzien in een trilunit voor het verwijderen van luchtbellen en een inrichting voor het afsnijden van uitlopers.

Werkbreedte: 250 of 300 mm.

Blaasinrichting inbegrepen

brochure

 

   Download hier de brochure

 

 

NT400 Enrobeerband

Deze enrobeerband met regelbare snelheid kan geconbineerd worden met de T400 en T500 machines.  De band bestaat uit een elektrisch aangedreven RVS wiremesh band op een verreidbare voet.  Het teostel kan gemakkelijk gereinigd worden en kan opgeklapt worden voor plaatsbesparende opslag. Er is voorzien in een trilunit voor het verwijderen van luchtbellen en een inrichting voor het afsnijden van uitlopers.

Werkbreedte: 250 of 300 mm.

Versie NT400S: met blaasinrichting.

 

Klik hier voor de datasheet

 

 

 

TED - Dispenser voor top- en bottom coating

Nadat het product onder een dubbel chocoladegordijn is gepasseerd is het bovenaan en onderaan met chocolade (glazuur) bedekt.  Overtollige coating wordt gerecupeerd in het smeltbad.

 

Klik hier voor de datasheet

BCD - Dispenser voor bottom coating

Een verdeelstuk voor vloeibare chocolade wordt onder de enrobeerband ingeschoven en dompelt de onderkant van het te coaten product in de chocolade. De overtollige chocolade wordt afgevoerd naar de smelttank.

 

Klik hier voor de datasheet

DD - Zig-zag decoratie element

De gesmolten chocolade (of glazuur) wordt in instelbare zig-zag patronen over het product aangebracht.  Meerdere toestellen kunnen gecombineerd worden om complexe patronen te creëren.

 

Klik hier voor de datasheet

DUM- Vulplaat voor pralinevormen

Met deze vulplaat die op de tempereermachine is aangesloten, wordt een moule voor pralines in één keer met de juiste hoeveelheid chocolade gevuld.

 

Klik hier voor de datasheet

GRA24 - Draaitafel

In de hoogte verstelbare en elektrisch aangedreven draaitafel als bijzetstuk bij een tempereer- of enrobeeermachine, ideaal bij de productie van truffels

Diamter 800 mm.

 

Klik hier voor de datasheet

R260 - Doseer- en vultoestel

Deze programmeerbare vulmachine is ideaal voor het vullen van donuts, croissants, flappen, hoorntjes met chocolade, confituur of crème.  De dosering is perfect instelbaar (0 tot 96 cc.)  Het aantal dosereningen wordt gestuurd door een voetpedaal of kan elektronisch gestuurd worden.

De verise R260I is volledig in INOX gemaakt.

Een verwarmde toevoertrechter kan in optie geleverd worden.

 

Klik hier voor de datasheet