GAMI Koeltunnels

Met de  TR300, le TR400 en de TR600,  biedt GAMI een scala efficiente koeltunnels in breedte van  300, 430 en 630 mm.  

Ze worden ingezet voor het koelen/drogen geënrobeerde producten.  Het koelen gebeurt door een continu gekoelde luchtstroom met thermoregulator.  De koelgroep - met beperkt energieverbruik -  houdt eveneens rekening met de luchtvochtigheid om een optimaal resultaat te bekomen.  De snelheid van de band is trappenloos instelbaar. 
De tunnels zijn leverbaar in verschillende lengtes volgens de eisne van de gebruiker. Voor elke zes meter lengte wordt een supplementaire individuele koelgroep voorzien. De temperatuur kan voor iedere groep afzonderlijk ingesteld worden. 

GAMI Koeltunnels

TR300 Koeltunnel

De koeltunnel - lengte 4 meter - wordt ingezet na de enrobeerband om de deklaag af te koelen en uit te harden.  De koeling gebeurt op basis van gekoelde luchtstroming. De koelgroep regelt eveneens de gewenst luchtvochtigheid om een optimale kwaliteit te bekomen.

Er bestaan verlengmodules van 2 meter

 

Klik hier voor de datasheet

TR400 Koeltunnel

De koeltunnel - lengte 6 meter - wordt ingezet na de enrobeerband om de deklaag af te koelen en uit te harden.  De koeling gebeurt op basis van gekoelde luchtstroming. De koelgroep regelt eveneens de gewenst luchtvochtigheid om een optimale kwaliteit te bekomen.

Er bestaan verlengmodules van 2 meter

 

Klik hier voor de datasheet

TR600 Koeltunnel

De koeltunnel - lengte 8 meter - wordt ingezet na de enrobeerband om de deklaag af te koelen en uit te harden.  De koeling gebeurt op basis van gekoelde luchtstroming. De koelgroep regelt eveneens de gewenst luchtvochtigheid om een optimale kwaliteit te bekomen.

Er bestaan verlengmodules van 2 meter

 

Klik hier voor de datasheet