GAMI

GAMI srl.

Via Lago di Lavarone, 14 14
I - 36015   SCHIO  (VI)
I T A L I Ë

T: +39 0445 57 6205
F: +39 0455 50 0026

www.gamitaly.com

Door intense samenwerking met onze kleine en grote klanten slagen we er bij GAMI in om TRADITIE te combineren met KWALITEIT.  We combineren onze knowhow met de ervaring en de specifieke vragen van onze klanten om tot innovatieve en economische oplossingen te komen voor de chocolatier.

TEMPEREERMACHINES

De Gami tempereermachines zorgen voor het automatisch en continu smelten (in bain-marie) en tempereren (dmv koelgas en compressor). De verschillende uitvoeringen hebben een inhoud van 8 tot 80 kg. en zijn voorzien van een interne menger die de chocolade vloeibaar en egaal houdt.

Er zijn verschillende accesoires mogelijk: een metalen mesh transportband, enrobeersystemen, top- en bodemdispersers, koeltunnel, enz.

 

ENROBEERMACHINES

Met de R400, R500, R550 en R600 enrobeer machines biedt GAMI een reeks enrobeermachines voor het overtrekken van snoepgoed met chocolade of andere compound die niet getempereerd hoeft te worden.  De coating wordt gesmolten en vloeibaar gehouden dmv bain-marie en een interne menger.

De inhoud is respectievelijk 25, 45,55 en 80 kg.

Er zijn verschillende accessoires mogelijk: een metalen mesh transportband, enrobeersystemen, top- en bodemdispersers, koeltunnel, enz.

 

De R300F is een nieuwe ontwikkeling voor het enroberen met fondant, suikeroplossing en chocolade die niet getempereerd dient te worden.

KOELTUNNELS

Met de TR300, TR400 en TR600 biedt GAMI efficiënte koeltunnels in breedtes van 300, 430 en 630 mm.  De koeling gebeurt door een gekoelde lucht systeem met themoregulator.  Een afzonderlijk koelsysteem controleert de luchtvochtigheid, zodat een perfect eindresultaat bekomen wordt.

De lengte wordt afgestemd op de behoefte van de klant.  Bij langere tunnels wordt om de zes meter een individuele koelgroep voorzien, zodat het koelverloop over de hele lengte kan ingesteld worden.

SMELTTANKS

De Gami smelttanks zijn bestemd voor het smelten en vloeibaar houden van chocolade die daarna wordt toegevoerd naar tempereer- of enrobeermachines.  Het verwarmingssysteem (bain-marie) en de interne roerder zorgen voor het behoud van de organoletische eigenschappen van de chocolade.

De capaciteit volgens type: 50 kg - 150 kg - 250 kg

ZWIERMACHINES

Zwiermachines voor het verdelen van vloeibare chocolade in holle vormen.  Machines met 4 of met 8 arme.  De vierarmige machines kunnen 4 x 1kg dragen de achtarmige machines dragen tot 8 x 10 kg.  De vormen worden magnetisch aan de armen bevestigd.

ONE SHOT Machine

Met de One-Shot doseermachine maakt U in één passage gevulde chocoladeproducten waarbij gelijktijdig de vulling en het chocolade omhulsel geplaatst worden.

De OSR275 kan eveneens ingezet worden als doseermachine voor solide of dikke producten.

Met een grafische intelligente touch screen display kunnen alle instellingen gemakkelijk ingegeven worden.

Voor het reinigen van de machine is voorzien in een gemakkelijk systeem voor het demonteren en terugplaatsen van de onderdelen.  Hierdoor wordt snelle omschakeling in een korte tijd realiseerbaar.

Het machine frame is gebouwd in geanodisserd en gehard aluminium and all onderdelen in contact met het product zijn gemaakt in RVS.