CSF INOX

Door nauwe samenwerking met Flowcomm Benelux kan  DTA opnieuw het pompengamma van de Italiaanse fabrikant CSF INOX aanbieden.  Het gamma van CSF INOX bestaat uit verschillende pomptypes alle vervaardigd in hoogwaardig roestvrij staal en geschikt voor hygiënische toepassingen.

CSF oplossingen voor uw proces. CSF Inox bouwt ongeveer 600 verschillende types en uitvoeringen van pompen bestemd voor de voedingsindustrie, de farmacie, cosmetica, productie van dranken, enz. Alle pompen beschikken over de nodige kwaliteiten om ook de meest veeleisende klant tevreden te stellen.

De kwaliteit van onze pompen is één zaak, wij beschikken ook over de nodgie competentie inzake processen en de mogelijkheid om U de meest efficië,nte oplossing aan te bieden tegen een competitieve prijs.

 

Hygiënische centrifugaalpompen

De centrifugaalpomp is één van de meest gebruikte pompen bij processen waarbij er vloeistof wordt getransporteerd zonder druk toe te voegen. Naast de procesindustrie wordt deze pomp ook toegepast bij de winning en zuivering van drinkwater en de verwerking van afvalwater.

Wormpompen

Wormpompen zijn bij uitstek geschikt voor het verpompen van moeilijke vloeistoffen. Dat wil zeggen, moeilijk stromend, niet-vloeibaar, zeer viskeus of schurende vloeistoffen. Er is een uitgebreide keuze in materialen, waardoor de toepasbaarheid ten opzichte van type vloeistoffen bijna oneindig zijn.

Zuigerpompen

De zuigerpomp is zeer geschikt voor het verpompen van visceuze producten, zoals speculaasdeeg, kokosvulling, fruitvulling, ontbijtkoek, pudding etc. Vullingen met stukjes tot ± 2 cm of met kwetsbare producten zoals kersen, pinda's, harde stukjes chocolade, stukjes appel, rozijnen en krenten worden door deze zuigerpomp moeiteloos verpompt.

Sinuspompen

De sinuspomp is speciaal ontworpen voor het gelijkmatig verplaatsen van grote hoeveelheden vloeibaar, zeer visceus, kwetsbaar of shear gevoelig vloeistoffen. De zelfaanzuigende werking zorgt samen met de geringe pulsatie voor een voorzichtige behandeling van het product zodat er geen kwaliteitsverlies plaats vindt.

Flexibele waaierpompen

De flexibele waaierpomp is geschikt voor laag tot gemiddeld viskeuze vloeistoffen die met een relatief lage druk verpompt kunnen worden. Door de goede zelfaanzuigende eigenschappen wordt de flexibele waaierpompen vaak gebruikt voor het laden en lossen van tankwagens.