Proces pompen ARGAL

De ARGAL procespompen zijn geschikt om ingezet te worden in het feitelijke productieproces.  Deze pompen zijn vervaardigd in glasvezel- of carbonversterkte thermoplastische materialen die chemiche bestand zijn en weerstaan aan corrosie.

De ARGAL procespompen zijn geschikt voor continu werking.

SATURN Gamma

De glasvezelversterkte SATURN pompen van ARGAL geven een zeer compleet antwoord op de steeds wisselende eisen bij het verpompen van corrosieve vloeistoffen in industriële processen.  Ze vinden hun toepassing in de waterzuivering, bij het verpompen van zeewater.  Ze zijn gebouwd in overeenstemming met de ANSI7ASME B73.1 norm in de close-coupled uitvoering (ZMS).

Voor de ZSG-versie is een montageplaat en asafscherming voorzien die eveneesn volledig in glasvezel versterkte kunststof zijn gemaakt.

Download hier de SATURN BROCHURE

FRONTIERA Gamma

Deze ARGAL centrifugaalpompen in zijn beschikbaar in verschillende thermoplastische materialen naargelang de toepassing.  Er zijn verschillende types:

TGF type: Dichtingloze magnetisch aangedreven centrifugaalpomp volgens ISO2858 norm.  Leverbaar met verschillende interne structuren om elke pomp geschikt te maken voor de specifieke toepassing.  er is een type beschikbaar dat occasionele drogglopp toelaat.

ZGF type: Motoraangedreven pomp met dichtingen, volgens ISO2858 norm met zelfdragende support. Deze pomp kan voorzien worden van zowat alle commercieel beschikbare mechanische dichtingen.

TMF type: is de close-coupled uitvoering van het TGF type.

ZMF type: is close-couple uitvoering van het ZGF type

Download hier de FRONTIERA BROCHURE

ALIFTER Gamma

De ZMA is een monobloc  zelfaanzuigende centrifugaal pomp in kunststof, zonder voetklep. Na een eerste vulling kan deze pomp zelfaanzuigende werken, zelfs met lege leidingen.   Ze hebben naargelang het type een capaciteit tot 50 m³/u en een maximale opvoerhoogte van 29 m. De aanzuighoogte is max. 5 m.

Download hier de ZM - ZMA BROCHURE

De ZGE pompen zijn gebouwd volgens de ISO2858 standaard (DIN24256 - BS5257 - NFE44121).  Door deze normering van de prestaties en vooral van de afmetingen van de pomp,de sokkel, de dichtingen en koppelingen ontstaat een volledige uitwisselbaarheid van alle elementen van de pomp.
De capaciteit bedraagt tot 1600 m³/u met een maximale opvoerhooge van 120m.  Verschillende werkmateriallen zijn beschikbaar.

Download hier de ZGE BROCHURE

DE KGK is een eentraps centrifugaalpomp in kunststof met verticale aandrijving (cantilever). De aslengte kan variëren tussen 500 en 4000 mm in stappen van 250 mm.

Download hier de KGK BROCHURE

NESK gamma

Het nieuwe NESK Gamma met de QGN pompen bestaat uit cantileverpompen met externe bevestiging voor het verpompen van grote volumes van corrosieve vloeistoffen.  Er zijn verschillende enkele asafdichtingen of dubbele met spoeling zijn beschikbaar.

Download hier de QCN BROCHURE