AFFETTI Magnetisch aangedreven centifugaalpompen

Monoblok centrifugaalpomp met magnetische aandrijving MMB-n, MMB-e

De MMB pompen range is ontwikkeld om het probleem van lekkage door de mechanische dichtingen te voorkomen.  De impeller wordt niet met een rechtsreekse as aangedreven maar door middel van een magnetische koppeling, zodat er geen asdoorgang nodig is.  Voor standaardapplicaties is er het type MMB-E met lichte motorbasis in RVS; voor heavy duty omstandigheden is der de MMB-N, met gietijzeren voetstuk.

De MMB pompen zijn compact en robuust van constructie voor optimale betrouwbaarheid.  Ze zijn geschikt voor het verpompen van zure en basische vloeistoffen.  De onderdelen in contact met de vloeistof zijn in kunststof (PP - PVDF) en de dichtingen in elastomeren (EPDM, FPM, FEP).
De standaard impeller is van het half-open type maar kan ook in gesloten versie geleverd worden voor warme vloeistoffen eventueel met vaste bestandelen in suspensie.  Optioneel is een droogloopbeveiliging beschikbaar.

Download hier de  catalogus MMB

 

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp met lmagentische aandrijving MSP-N, MSP-E

Voor installaties waar het onmogelijk is om de pomp in toeloopopstelling te plaatsen is zijn MSP pompen geschikt.  Ze zijn zelfaanzuigend met een aanzuighoogte van 4 meter, na een eerste vulling van het pomphuis.  De impeller wordt aangedreven met een magnetische koppeling waardoor er geen asafdichtingen nodig zijn.

De MSP pompen zijn compact en robuust van constructie voor optimale betrouwbaarheid. Ze zijn geschikt voor het verpompen van zure en basische vloeistoffen. De onderdelen in contact met de vloeistof zijn in kunststof (PP - PVDF) en de dichtingen in elastomeren (EPDM, FPM, FEP).
De standaard impeller is van het half-open type maar kan ook in gelsoten versie geleverd worden voor warme vloeistoffen eventueel met vaste bestandelen in suspensie. Optioneel is een droogloopbeveiliging beschikbaar.

Download hier de catalogus MSP-N / MSP-E