TECNO 3 machines voor chocolade

TECNO 3                    


Via Mastri Cestai, 2
I - 12040  CORNELIANO D'ALBA (CN)
I T A L I Ë

T: +39 0173 61 0564
F: +39 0173 61 9494

www.tecno-3.it

Het leverprogramma omvat machines voor het roosteren, breken en malen van de cacaobonen, over het concheren, en raffineren. Ook voor het verwerken van noten tot pasta en voor het maken en doseren van crèmes heeft TECNO 3 efficiënte oplossingen.
In aansluiting op het commerciële en technische succes in Italië is TECNO 3 sinds enkele jaren ook actief op de Beneluxmarkt en in Noord-Duitsland.  Op korte temijn werden ook hier reeds mooie projecten gerealiseerd.

 

Hieronder vind U de lijst met alle machines en installaties van TECNO 3, Klik op het betreffende onderdeel en onmiddelijk krijg U meer informatie!

 

TECNO 3 legt zich toe op de productie van machines en installaties in een aantal specifieke domeinen van het maken en verwerken van chocolade en aanverwante producten, namelijk:

1. Het bewerken van cacaobonen

2. Het verwerken van noten

3. Het maken van crèmes en pasta's

4. Het maken van chocolade

5. Continu of discontinu smelten van blokken vetstof en/of chocolade

6. Opslag en filteren van vloeibare producten

7. Complementaire machines en installaties