Smelten van vetten / Chocolade

In de productie van confisserie, maar ook in industriële bakkerijen en in de productie van kaas bijvoorbeeld zijn industrieële installatie nodig voor het smelten van chocoladeproducten en/of vetstoffen die in blokken worden aangeleverd.  Met machines voor batchverwerking, aangevuld met installaties in continu bouwt TECNO 3 oplossingen in verschillende formaten voor het optimaal smelten van deze producten.

Voor meer details over de onderstaande machines, download de INFO AANVRAAG, vul in en mail ons Uw aanvraag. Wij sturen U zo snel mogelijk de gevraagde informatie.i

 

 

 

 

CONTINU SMELTERS voor BOTER / VETSTOF

Type FC-G
Voor het smelten van blokken boter / vetstof
Capaciteiten: 1000, 2000, 3000 kg/u.
Conform Directieve 2006/42/CE

CONTINU SMELTER / chocolade blokken

Type FC-C
Voor het smelten van blokken Cacao / Chocolade
Capaciteiten: 1000, 2000, 3000 kg/u.
Conform Directieve 2006/42/CE

SMELTER voor het RECYCLEREN van CHOCOLADE

Type FCS
Voor het recycleren van chocolade
Capaciteiten: 500,1000 kg/u.
conform Directieve 2006/42/CE

MOBIELE CONTNIUSMETER voor RECYCLING

Type FCM
Mobiele Continusmelter voor recycling
Capaciteiten: 100, 200 kg/u.
Conform Directive 2006/42/CE

DISCONTNIU SMELTER (Batch)

Type FS
Statische batch smelter
Capaciteiten: 300, 600 lt.
Conform Directieve 2006/42/CE

Continu smelter voor chocolade blokken

Contnu smelter voor blokken boter