NIEUWS

Op 27,28 en 29 september 2017 organiseert het vakblad CHOCOLATERIE de BELGIAN CHOCOLATE SUMMIT in het Crowne Plaza hotel in Brugge.  Op deze inspiratiedagen voor enthousiaste chocolade professionals Chocolate Summittoont TECNO 3 de compacte Microprocess C - bean to bar - machine waarmee de chocolatier op een economische manier zijn eigen chocolade kan maken.

beantobar op ATVOp onze stand op BIBAC Plus in Antwerpen geeft Geert De Smeyter van DTA tekst en uitleg over de revolutionaire MULTIPROCESS C machine van TECNO 3 aan de reporter van de Antwerpse locale televisie ATV.  

De chocolatiers vinden het concept van deze machine - waarmee ze hun eigen signatuurchocolade kunnen maken - zeer interessant.

MAAK HET VERSCHIL  - MAAK ZELF UW CHOCOLADE

Onze stand op BAKKERSVAK in Rosmalen kende een groot succes!  Tarijke bezoekers zagen er de MULTIPROCESS C van TECNO 3  in werking.  Met deze machines maakt U zelf op een zeer beperkte oppervlakte en in korte tijd zelf chocolade, vertrekkend van cacao nibs.

bakkersvak

 

 

 

 

 

 

Geert De Smeyter van DTA geeft uitleg over het maken van chocolade met de MULTIPROCESS C.

Multiproces CMAAK HET VERSCHIL - MAAK UW EIGEN CHOCOLADE

Met de zeer compacte  MULTIPROCESS C van TECNO 3 maakt U - vertrekkend van cacao nibs -  Uw eigen chocolade.  De machine omvat een maalinrichting, een raffineer- en concheerunit, een menger voor het inmengen van aromaten en een opslagtank.  De machine is ontikkeld in samenwerking met de Italiaanse chococoladefabrikant DOMORI.

Capaciteit: 5, 25 of 50 kg.

Optie: de 5 kg machine kan uitgerust worden met een tempereuse/doseuse voor direct mouleren.

Nieuw

OMR Multifunctionele RobotTECNO 3 ontwikkelde een echt MULTIFUNCTIONELE Robot.  De unit is verplaastbaar naar de gewenste positie in de productielijn.  Door verschillende hulpstukken - die gemakkelijk te wisselen zijn - kan de Robot op een snelle manier aangepast worden aan zijn specifieke taak.

 

 

NIUEW

Gami One ShotNa de succesvolle introductie op BIBAC 2014 noteerden wij reeds de eerste orders voor de zeer economische ONE SHOT machine van GAMI

Met de nieuwe One-Shot machine vult GAMI een leemte in op de markt. De zogenaamde One-Shot machines, voor het maken van o.m. pralines met vloeibare of halfvloeibare vulling in één bewerking,  hadden tot nu toe een productiecapaciteit die veel te hoog was voor de meeste artisanale chocolatiers; bovendien lag de investeringskost ook zeer hoog. Met de OSR275 biedt GAMI een machine met een capaciteit van max. 60 kg/u. bij een haalbare investeringkost.

Contacteer ons voor meer info.