NIEUWS

Multiprocess RMet de MULTIPROCESS R maakt TECNO 3 de MULTIPROCESS familie compleet.  Op SIGEP/ Rimini en PROSWEETS/ Köln introduceert TECNO 3 de compacte machines voor het roosteren, debacteriseren, breken en zuiveren van  cacaobonen met cacao nibs als resultaat.  Deze machine met een capaciteit van 30 tot 40 kg per uur gaat de MULTIPROCESS C vooraf waarmee de cacaonibs omgezet worden in chocolade.

ZDS Solingen in Duitsland - beter bekend als "Die Süsswaren Akademie" - heeft sinds kort een MULTIPROCESS machine van TECNO 3  ter beschikking.  Deze zal ingezet worden in hun verschillende opleidingen.multiprocess

Zo is er van 26 tot 29 maart 2018 de cursus "Productie van chocolade, praktische inleidende cursus" in het Nederlands.

Van 15 tot 17 mei 2018 wordt de MULTIPROCESS intensief gebruikt tijdens het "BEAN to BAR prakticum" dat ZDS Solingen dan organiseert.

Voor meer informatie:

http://www.zds-solingen.de/index.php?id=827

 

MAAK HET VERSCHIL  - MAAK ZELF UW CHOCOLADE

Onze stand op BAKKERSVAK in Rosmalen kende een groot succes!  Tarijke bezoekers zagen er de MULTIPROCESS C van TECNO 3  in werking.  Met deze machines maakt U zelf op een zeer beperkte oppervlakte en in korte tijd zelf chocolade, vertrekkend van cacao nibs.

bakkersvak

 

 

 

 

 

 

Geert De Smeyter van DTA geeft uitleg over het maken van chocolade met de MULTIPROCESS C.

Multiproces CMAAK HET VERSCHIL - MAAK UW EIGEN CHOCOLADE

Met de zeer compacte  MULTIPROCESS C van TECNO 3 maakt U - vertrekkend van cacao nibs -  Uw eigen chocolade.  De machine omvat een maalinrichting, een raffineer- en concheerunit, een menger voor het inmengen van aromaten en een opslagtank.  De machine is ontikkeld in samenwerking met de Italiaanse chococoladefabrikant DOMORI.

Capaciteit: 5, 25 of 50 kg.

Optie: de 5 kg machine kan uitgerust worden met een tempereuse/doseuse voor direct mouleren.

Nieuw

OMR Multifunctionele RobotTECNO 3 ontwikkelde een echt MULTIFUNCTIONELE Robot.  De unit is verplaastbaar naar de gewenste positie in de productielijn.  Door verschillende hulpstukken - die gemakkelijk te wisselen zijn - kan de Robot op een snelle manier aangepast worden aan zijn specifieke taak.

 

 

NIUEW

Gami One ShotNa de succesvolle introductie op BIBAC 2014 noteerden wij reeds de eerste orders voor de zeer economische ONE SHOT machine van GAMI

Met de nieuwe One-Shot machine vult GAMI een leemte in op de markt. De zogenaamde One-Shot machines, voor het maken van o.m. pralines met vloeibare of halfvloeibare vulling in één bewerking,  hadden tot nu toe een productiecapaciteit die veel te hoog was voor de meeste artisanale chocolatiers; bovendien lag de investeringskost ook zeer hoog. Met de OSR275 biedt GAMI een machine met een capaciteit van max. 60 kg/u. bij een haalbare investeringkost.

Contacteer ons voor meer info.