Textiel in de kijker...

Gezien op TECHTEXTIL 2015

Een aantal van onze constructeurs was aanwezig op TECHTEXTIL 2015 in Frankfurt.  Op dze zeer druk bezochte beurs toonden ze een aantal nieuwe machines en installaties. met een bekopt overzicht geven wij U wat meer informatie. 

"Gezien op TECHTEXTIL 2015" »

Tweede verjaardag van de R9500

De R9500 grijperweefmachine van ITEMA werd in Oktober 2011 voorgesteld.
inmiddels zijn zowat 2500 machines wereldwijd geïnstalleerd voor zeer uiteenlopende toepassingen.
Ook in België zijn reeds een aantal R9500 machines met succes in enkele weverijen ingeschakeld.

R9500 machines in Belgiƫ

Sinds eind 2013 zijn reeds een tiental R9500 grijperweefmachines van ITEMA op de Belgische markt geleverd.  De vlotte indienstelling en de grote efficiëntie, ook bij hoge toerentallen, vallen bij de klanten in de smaak. 

TWEE JAAR GARANTIE met QRP certificaat

QRP logoMet de lancering van De R9500 grijperweefmachines heeft ITEMA een eigen interne certifiering in leven geroepen.  Het QRP certificaat staat voor "Quality", "Reliabilty" en "Performance".Alle machines die bij ITEMA gebouwd worden en die het QRP certificaat meekrijgen genieten dan ook van een garantie van 24 maanden.

 

De R9500 machine is de eerste machine die met QRP certificaat - en dus met 24 maanden garantie - geleverd wordt.

ITEMA en Technische Weefsels

Met de R9500 grijperweefmachine begeeft ITEMA zich resoluut op het domein van de technische weefsels.  Het hele concept maakt van de R9500 een uitermate geschikte machine voor het weven van technisch doek zowel met natuurlijke - als met synthetische garens. 

Lees in dit artikel waarom (klik hier).