Maken van crèmes

Bij het maken van crèmes en pastas zijn naargelang de toepassing en de omvang van de productie zowel continu als batchmachines beschikbaar voor het kneden en doseren. Ook voor het raffineren zijn zowel continu als discontinu machines voor handen.

Voor meer details over de onderstaande machines, download de INFO AANVRAAG, vul in en mail ons Uw aanvraag. Wij sturen U zo snel mogelijk de gevraagde informatie.Aangepaste vaste en mobiele opslagtanks behoren tot het aanbod van TECNO 3.

 

 

 

 

 

DOSEREN & MENGEN van crèmes - Continu

Machine type M10-CR
Capaciteiten: 200, 400, 600, 800, 1000,
1500, 200, 2500, 3000 kg.
Conform Directieve 2006/42/CE

DOSEREN & MENGEN van crèmes - Discontinu

Machine type MDC-CR
Capaciteiten: 250, 500, 1000, 1500, 2000 kg/u.
Conform Directieve 2006/42/CE

RAFFINEREN van crèmes - Discontinu

Machine type MRC
Capaciteiten: 100, 200, 300 lt/cyclus
Conform Directieve 2006/42/CE

RAFFINEREN van crèmes - Discontinu

Machine type PRC
Capaciteit: 300 lt/cyclus
Conform Directieve 2006/42/CE

RAFFINEREN van crèmes - Continu

Machine type P10S-CR
Capaciteiten: 100, 200, 400, 600, 800, 1000 kg/u.
Conform Directieve 2006/42/CE

OPSLAG van crèmes en pasta's - Mobiele tanks

Mobiele tanks: ST1000
Capaciteit: 950 lt.
Verwarmd, met roerwerk
Conform Directieve 2006/42/CE

OPSLAG van crèmes en pasta's - Vaste tanks

Vaste tanks: SSR
Capaciteiten: 500 tot 30000 lt.
Verwarmd met roerwerk
Conform Directieve 2006/42/CE