In de kijker...

RODELTA / KIRLOSKAR

Na enkele moeilijke maanden in 2015 beleefde RODELTA een nieuwe start onder de paraplu van een van de grootste pompenconstructeurs ter wereld: KIRLOSKAR BROTHERS Ltd.

Dit betekent ook dat het aanbod van DTA wordt uitgebreid met het ruime gamma van KIRLOSKAR.  Onze website is reeds aangepast.

Klik door naar KIRLOSKAR op onze website

Roerwerken voor IBC's

DTA verdeelt de economische en ergonomische mengers van EUROMIXERS.
Elke IBC-mixers is voorzien van handige inserts voor plaatsing met behulp van en heftruck.  Onze IBC mixers kunnen voorzien worden van een of twee vloeistoftoevoer(en) en/of een toevoer voor poeders/korrels.  Met een dergelijke IBC-mixer maakt U van de goedkope IBC een volwaardig industrieel roerwerk!
Ze bestaan met elektrische motor of met pneumatische motor!

Vraag ons om meer informatie.

of klik hier voor de brochure

CSF INOX bij D T A

Vanaf nu vindt U bij D T A het aanbod van hoogwaardige RVS pompen van CSF INOX.
Deze Italiaanse topconstructeur levert centrifugaal pompen en zuigerpompen.  Ook flexibele waaierpompen en wormpompen maken deel uit van het gamma

Contacteer ons voor meer informatie!

WISSELSTUKKEN.BE

Op web shop www.wisselstukken.be vindt je onderdelen voor hygiënische pompen (zoals o.m. as afdichtingen), voor ventielen en afsluiters, voor warmtewisselaars en voor tanks. Je kan gratis, registreren op deze webshop. klik hiervoor op deze link:

www.wisselstukken.be/nl/uw-account/register

Vul in het vakje 'Evt extra informatie' de code DTA2014 en je krijgt een korting van 5 % op je eerste bestelling.

Deze webshop is pas actief in België en is nog in ontwikkeling. Je vindt er reeds heel wat onderdelen voor verschillende hygiënische pomptypes van verschillende merken, maar het aanbod wordt nog uitgebreid.

 

WARMTEWISSELAAR

Door nauwe commerciële samenwerking met WCR BENELUX kan DTA nu ook instaan voor zowel levering van nieuwe warmtewisselaars als voor de revisie en/of herstelling van U oude platen wisselaars.

OMAC LOBBENPOMPEN

Opnieuw te verkrijgen via DTA, De OMAC lobbenpompen, al dan niet voorzien van EHEDG certificaat