Welkom bij de zoete kant van DTA

Sinds enkele jaren is DTA eveneens actief in de 'zoete' sector.  

Van TECNO 3 bieden wij industriële machines aan voor het industrieel maken van chocolade.  TECNO 3 ontwerpt en bouwt alle machines en installaties vanaf het breken, malen en roosteren van de cacaobonen.  Ook voor het concheren en raffineren van chocolade en/of notenpasta en voor het maken van crèmes biedt TECNO 3 efficiënte oplossingen.   Het gamma omvat eveneens koude en verwarmde mobiele en statische tanks voor de opslag van vloaibare chocolade, crèmes en pasta.

NIEUW BIJ TECHNO: Bean to bar technologie - compact en economisch!

GAMI bouwt de kleinere machines die bestemd zijn voor de ambachtelijke of industriële chocolatier.  Het gamma bestaat uit o.m.: smelttanks, tempereuses, vormmachines, koeltunnels,enrobeuses, enz.

FaeM biedt een programma van spray- en doseertoestellen waarmee de patissier op een creatieve manier aan de slag kan.

De drie constructeurs bogen op een lange ervaring, vele referenties en Italiaanse creativiteit!


Met TECNO 3 bieden wij machines en installaties voor de industriële productie van chocolade en en chocoladeproducten. Van het roosteren, breken en malen van de cacaobonen, over het concheren tot de opslag van het vloeibare product;  overal heeft TECHNO 3 een efficente oplossing.

Lees meer