GAMI Enrobeermachines

Met de R400, R500, R550 en R600 enrobeermachines biedt GAMI een reeks machines voor het overtrekken van snoepgoed met chocolade of andere compounds die niet getempereerd hoeft te worden.  De coating wordt gesmolten en vloeibaar gehouden dmv bain-marie en een interne menger.

De inhoud is respectievelijk 25, 45,55 en 80 kg.

Er zijn verschillende accessoires mogelijk: een metalen mesh transportband, enrobeersystemen, top- en bodemdispersers, koeltunnel, enz.

De R300F is een nieuwe ontwikkeling voor het enroberen met fondant, suikeroplossing en chocolade die niet getempereerd dient te worden.

Tempereer en enrobeerlijn

R400 Enrobeermachine voor fondant

Deze enrobeermachine is bestemd voor het bedekken van koekjes en snoepgoed met producten op basis van suiker, surogaatchocolade en andere producten die niet getempereerd hoeven te worden.
Inhoud: 25 kg
Verwarming: bain maire
Voetpedaal voor onderbrekening van de chocoladestroom tijdens het vullen en programmeerbaar doseersysteem
Optioneel: mesh-transportband (breedte 250 mm.) en godrijndispercer

 

Klik hier voor de datasheet

 

 

R500 Enrobeermachine voor fondant

Deze enrobeermachine is bestemd voor het bedekken van koekjes en snoepgoed met producten op basis van suiker, surogaatchocolade en andere producten die niet getempereerd hoeven te worden.
Inhoud: 45 kg
Verwarming: bain maire
Voetpedaal voor onderbrekening van de chocoladestroom tijdens het vullen en programmeerbaar doseersysteem
Optioneel: mesh-transportband (breedte 250 mm.) en godrijndispercer

 

Klik hier voor de datasheet

 

 

R550 Enrobeermachine voor fondant

Deze enrobeermachine is bestemd voor het bedekken van koekjes en snoepgoed met producten op basis van suiker, surogaatchocolade en andere producten die niet getempereerd hoeven te worden.
Inhoud: 55 kg
Verwarming: bain maire
Voetpedaal voor onderbrekening van de chocoladestroom tijdens het vullen en programmeerbaar doseersysteem
Optioneel: mesh-transportband (breedte 400 mm.) en godrijndispercer

 

Klik hier voor de datasheet

 

 

R600 Enrobeermachine voor fondant

Deze enrobeermachine is bestemd voor het bedekken van koekjes en snoepgoed met producten op basis van suiker, surogaatchocolade en andere producten die niet getempereerd hoeven te worden.
Inhoud: 80 kg
Verwarming: bain maire
Voetpedaal voor onderbrekening van de chocoladestroom tijdens het vullen en programmeerbaar doseersysteem
Optioneel: mesh-transportband (breedte 250 mm.) en godrijndispercer

 

Klik hier voor de datasheet